Kontakt os på telefon: 97446612 Email: ejsingfriskole@ejsingfriskole.dk

Elev rækker fingeren op

Stillingsopslag – Bogholder / sekretær

Ejsing Friskole og Børnehave søger en engageret bogholder/sekretær, der trives med selvstændigt at udføre mangeartede opgaver, herunder institutionernes økonomistyring.

Download stillingsopslagDownload

Ejsing Friskole og pasningsdel ligger i naturskønne Ejsing. Skolen og børnehaven ligger side om side med hallen, vi har gode lokaler og et skønt og stort udeområde. Vi rummer i alt 128 børn og 22 medarbejdere. Skole og børnehave er i vækst og har en engageret forældregruppe som anerkender vores arbejde og har forventninger til os.

Dine primære opgaver vil være:

Din bagrund:

Vi tilbyder:

Du kan finde mere info på siden her, hvor du bl.a. kan læse vores værdigrundlag.

Yderligere oplysninger kan du få ved henvendelse til skoleleder Julie Pi Dilling Jensen på tlf.: 97446612 eller mail: jp@ejsingfriskole.dk

Ansøgning med relevante bilag mailes til: jp@ejsingfriskole.dk.

Ansøgningsfrist d. 25/9 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 40. Stillingen forventes besat senest 1/12-2020.

Du er velkommen til at besøge skolen og få en rundvisning, inden du sender din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.